Fokuseret på fast protetik

GH Dental laver udelukkende fast protetik. Der er her vi har opbygget vor viden og håndværk. Derfor holder vi os til det vi er bedst til: Fast protetik af høj håndværksmæssig og æstetisk kvalitet.

Vi tilbyder at udtage farveprøver på patientens eksisterende tænder for om muligt at lægge endnu mere præcision i de naturlige detaljer.

Ved vanskelige præperartioner eller broopgaver anbefales at vi tager patienten til indprøvning før slutbrænding og cementering.

Kvalitet og pris hænger sammen

Vores fokusering betyder, at vi leverer til markedsprisen. Vi vil ikke tage konkurrencen op på billig import fra fjernøsten, men ligger prismæssigt under de største laboratorier i Københavnsområdet. Til gengæld leverer vi gennem et tæt samarbejde med tandlægen den bedste løsning for patienten i en kvalitet, som ikke kan sammenlignes med konkurrencevarerne.

Leveringstider

Vi leverer normalt inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget aftrykket. Vi kan dog i særlige tilfælde levere hurtigere. Ring herom på tlf.: 39 61 60 30.

Vi gør opmærksom på, at vi altid henter og bringer uden beregning for rekvirenter inden for Storkøbenhavn. På længer afstande anvendes postforsendelse.